Glædelig jul

Glædelig jul og et nyt år venter

Vi har haft det fjerde Halvøen Synger arrangement: Vi synger julen ind – og må godt sige ”med succes”. Vi fortsætter den gode tradition i 2020 med en sangaften den 19. marts, hvor temaet bliver Historiske sange. Vi har også talt om et udendørs arrangement til sommer, men vi får se…..

Aktivitetsplads ved sportspladsen

Vi fik penge af Landsbyforum til dette i 2019, men har fået dem overført til næste år, da vi er løbet ind i visse problemer. Nu ser det ud til, at vi er på vej, så der er sikre tegn på, at der bliver lavet en kombineret opholds-, lege- og træningsplads på den grønne triangel ved sportspladsen i 2020.

Foran Den Gamle Brugs

Vi fik også penge til at skitsere en forskønnelse af Brugsens facade. Den skitse er lige nu på tegnebrættet. Så må vi derefter finde ud af at få arbejdet udført, hvad enten det bliver med søgte midler, frivillig arbejdskraft eller hvad ved jeg?

Valnøddetræ ved FUGL

Alle tyve landsbyer i kommunen har fået et valnøddetræ af sorten ”RITA” foræret som en hilsen til en skattet medarbejder Rita Larsen, der går på pension. Lige om lidt planter vi det ved skræpperne og FUGL.

Glædelig jul og godt nytår ønskes I alle af Bjert Beboerforening v. Lisbet Friche

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *