Indlæg i Bjert- Stenderup-Avis feb. 21

Generalforsamling 2021 prøver vi lidt optimistisk at gennemføre kort efter påske, nemlig torsdag 15/4 i skolens aula. Alle medlemmer er selvfølgelig velkomne, og vi har faktisk flere af dem i år end vi har haft længe. Vi takker for jeres støtte. Faktisk havde vi slet ingen generalforsamling i 2020. Vi kalder det Force Majeure, da det simpelthen ikke var muligt grundet Corona. Bestyrelsen fortsatte bare ufortrødent et år mere, så alle er derfor på valg i år, nogle for 1 år andre for 2 år. Se annonce andetsteds i bladet.

I disse Corona-tider foregår der jo ikke så meget, men vi er dog fx stadig i gang med lidt pasning af æbleplantagen.

I efteråret lagde vi 2000 krokusløg ved aktivitetspladsen (sportspladsen), som vi håber vil spire frem lige om lidt og forskønne området.

Anders Aamand (ny mand i Landsbyforum) har næsten sikkert skaffet os nogle penge fra Landsbypuljen, men mere om det senere, når fordelingen af puljemidler er politisk vedtaget.

Arbejdet med udviklingsplanen for Stenderuphalvøen er vi også en del af, men desværre går arbejdet kun langsomt fremad. Håber der bliver mere ”gang i den” til efteråret og at rigtig mange af jer vil tage del i arbejdet om vores fælles fremtid. Se Margreets artikel andetsteds i bladet.                                                                                                                                            Lisbet Friche

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *