Sankthansfest i år ?

 

Alt i dette forår er blevet aflyst på grund af corona. For Beboerforeningens vedkommende gælder det generalforsamling 12. marts, Halvøen Synger 19. marts, og vores kommende affaldsdag sammen med spejderne og pensionisterne 20. april. Danmarks Naturfredningsforening har også aflyst den store affaldsindsamling her i foråret. Vi arbejder lige nu på en stor event omkring Halvøstien 19. september, som også er den dato Danmarks Naturfredningsforening har valgt som ny affaldsdag. Vi håber at kunne kombinere de to ting, men mere om det senere.

Aktivitetsplads ved sportspladsen.

Sportspladsen er et centralt sted i Bjert, og det er et mødested for alle aldre. Vi har i mange år sammen med idrætsforeningen BIF arbejdet på at forbedre og forskønne området til glæde for brugerne. Jeg kan se i mine papirer, at den første ansøgning til Landsbypuljen i forhold til sportspladsen er afsendt i 20 11, men lige om lidt er vi i mål med en lege- og aktivitetsplads, som bl.a. kan bruges af børnefamilier og til træning på fodboldholdene. Vi har fået 200.000 kr. fra Landsbypuljen, og arbejdet går i gang nu. BIF dækker i første omgang det beløb, som lige nu mangles. Det er for at få hele projektet færdigt på èn gang. Pengene skal efterfølgende søges i fonde og i lokal opbakning, så regningen ikke ender i idrætsforeningens slunkne pengekasse. Se vedlagte tegning af projektet og spørg ind til den hos Søren Ole fra BIF og mig. Den er ikke helt let at aflæse.

Blomsterengen,

Som vi såede sidste år, har brug for lidt kunstigt åndedræt i form af klipning, evt. fræsning og udsåning af nye frø. Vi håber, vi kan lave en arbejdsdag senere på foråret. Det er jo trods alt i fri luft og der er masser af plads til at holde afstand. Men vi får se om det er OK, eller om vi bare skal gå derned og arbejde i helt små grupper??

Vh. Lisbet Friche

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *